Kynkkärinkitoiminta jatkuu jälleen kesällä 2022

6.5.2022 09.15

Parin vuoden koronatauon jälkeen Kynkkärinkitoiminta jatkuu Ylivieskassa. Kynkkäringin vapaaehtoiset avustavat kesällä laitoksissa asuvia vanhuksia ulkoilussa. Toiminta alkaa kesäkuussa ja jatkuu syyskuulle tiistaisin, vuorotellen eri toimipaikoissa. Vapaaehtoiset ulkoilevat Kotikartanon, Suvantotuvan, Terveyskeskuksen Hoivaosaston, Sipilän ja Ratapuiston palvelukeskuksen asukkaiden kanssa. Vapaaehtoiset voivat olla mukana kerran kesässä tai useammin oman tilanteensa mukaisesti.

Toiminnan aloitusinfo pidetään Toimitalo Pietarissa, kokoustila Bäckmanissa tiistaina 10.5. klo 18.

Lisätietoja 044-7118629 Marjaana Juola.