Muistot eivät pala –kuorodraama siirtyy pidettäväksi 25.9.2022 Kuva: Maiju Pieskä

Muistot eivät pala –kuorodraama siirtyy pidettäväksi 25.9.2022

16.8.2021 15.18

Ylivieskan kirkkopalon jälkeen Jokilaaksojen Oratoriokuorolle tehty tilausteos Muistot eivät pala siirretään pidettäväksi 25.9.2022 Pyhän Kolminaisuuden kirkossa. Syynä siirtoon on koronatilanteen aiheuttama epävarmuus. Monikerroksisen kuorodraaman libreton on kirjoittanut Jukka-Pekka Rotko ja säveltänyt Kari Pappinen. Oratoriokuoron lisäksi esityksessä ovat mukana solistit Marita Kaakinen ja Mikko A. Himanka sekä orkesteri ja lapsikuoro. Kaakinen myös ohjaa ja johtaa teosta, joka sai kantaesityksen kesän 2019 Lohtajan Kirkkomusiikkijuhlilla. Tapahtuman toteutuksessa ovat talkoilla mukana Ylivieskan Rotary- ja Lions-klubit sekä Ylivieskan kaupungin Kulttuurikeskus Akustiikka. Lipputuotolla tuetaan Ylivieskan Kirkkotalakoita. Jo aikaisemmin ostetut liput käyvät uusiin esityksiin. Liput 30/20 euroa tulevat myyntiin myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana.