Suvivirttä laulamaan

Suvivirttä yhdessä laulamaan

22.5.2020 17.13

Seurakunnan lapsikuoro kajauttaa suvivirren ensi sunnuntaina 24.5. klo 10 Suvannon kappelista lähetettävän nettijumalanpalveluksen alussa. Siihen on helppoa liittyä mukaan osoitteessa ylivieskanseurakunta.fi. Suvivirsi soi myös kirkon raunioilla lauantaina 30.5. klo 18 kesän ensimmäisten ehtookellojen ja iltasoiton yhteydessä. Samaan aikaan sosiaalisessa mediassa on kiertänyt haaste laulaa suvivirttä pihoilla ja parvekkeilla.

Suvivirren sunnuntai 24.5. on Kirkon Ulkomaanavun kolehtipyhä. Kolehdin kerääminen jumalanpalveluksissa ei ole korona-epidemian kokoontumisrajoitusten vuoksi mahdollista, mutta seurakuntalaiset voivat lahjoittaa Suvivirsi-keräykseen alla esitellyillä tavoilla.

Keräysrahat ohjataan nuorten koulutuksen tukemiseen Ugandassa. Varoilla kunnostetaan Bidibidin pakolaisasutusalueella toimivaa Koro Highland Secondary -koulua. Lisätietoa koulusta voit lukea Koulu Ugandaan -sivulta.

Monta tapaa lahjoittaa!

• Lahjoita tekstiviestillä: Lähetä tekstiviesti APU10 numeroon 16499 ja lahjoita 10 euroa.
  • Maksa haluamasi summa MobilePayllä numeroon 75151.
  • Lahjoita tilisiirrolla: Nordea FI33 1572 3000 5005 04. Saaja: Kirkon Ulkomaanapu. Viestikenttään merkintä SUVIVIRSI.
  • Lahjoita Suvivirsi 2020 -sivun kautta