Tukea saattohoitoon Ylivieskassa ja Merijärvellä

Tukea saattohoitoon

10.9.2020 14.35

Ylivieskan seurakunnan diakoniatyö on lahjoittanut saattohoitolaatikoita terveyskeskuksen vuodeosastojen sekä hoivakotien käyttöön Ylivieskassa ja Merijärvellä.

Saattohoitolaatikon sisältö on tarkoitettu tuomaan lohtua ja toivoa saattohoitotilanteessa olevalle ja hänen läheisilleen. Laatikosta löytyy mm. virsikirja, Isä meidän ja Herran siunaus-rukoustaulut, hengellistä musiikkia ja kirjoja, led-kynttilä, suojelusenkelitaulu sekä saattohoitajan päiväkirja.

Laatikon sisältöä voi käyttää saattohoitovaiheen aikana ja laatikot löytyvät Ylivieskan terveyskeskuksen vuodeosastoilta, Sipilän Palvelukeskuksesta, Kotikartanosta, Ratapuiston Palvelukodista, Hoivakoti Suvannolta, Suvantotuvalta sekä Palvelukeskus Salmenrannasta.

Alun perin saattohoitolaatikot on hankittu yhteisvastuuvaroin v. 2014, jolloin keräyskohteena oli saattohoito. Nyt laatikoiden sisältö on päivitetty.