Palaneen kirkon raunioilta uuteen Pyhän Kolminaisuuden kirkkoon Kuva: Mikko Niskanen

Palaneen kirkon raunioilta uuteen Pyhän Kolminaisuuden kirkkoon

14.9.2021 10.32

Teimme pienen videon ylivieskalaisesta kirkkomatkasta palaneen kirkon raunioilta uuteen Pyhän Kolminaisuuden kirkkoon. Idea lähti Esko Jaatiselta. Musiikin kokosi, äänitti ja tuotti Jouko Kantola. Drone-videot kuvasi ja editoi lopulliseksi kokonaisuudeksi Mikko Niskanen/Niskane Oy. Kolmessa minuutissa voit kulkea videon mukana yli viiden vuoden matkan surusta ja järkytyksestä nousseen toivon kautta uuden kotikirkon valoon ja rauhaan.

Voit katsoa videon tästä linkistä: https://www.ylivieskankirkko.fi/video/124/ylivieskalainen-paasiaisvaellus-palaneen-kirkon-raunioilta-pyhan-kolminaisuuden-kirkkoon?channelName=Jumalanpalvelukset

Loppusyksystä on ilmestymässä kirja Yhdessä – kertomus ylivieskalaisesta pääsiäisvaelluksesta. Se on juhlakirja kirkon rakentamisen vaiheista sekä Ylivieskan kirkkojen historiasta.