kädet, mukit

Apua ja tukea elämään

Diakonia on vierellä kulkemista. Kanssakulkijoita tarvitaan, kuuntelijaa ja tukea arjen keskellä ja varsinkin elämän haasteissa, suruissa ja käännekohdissa.  Seurakunnan työntekijän voit pyytää käymään kotona tai tavata toimistolla, tai jutella ihan vaikkapa vain puhelimessa.

Merijärven diakoniatyöntekijän tavoitat parhaiten alkuviikosta maanantaisin ja tiistaisin. Voit soittaa p. 044-7118631 tai jättää viestin. Diakoniatoimisto on pappilassa.

Joulukuun tapahtumia

8.12. sunnuntaina klo 11-13 jouluinen diakonialounas seurakuntakodilla, hinta 12e, koululaiset 6e, alle kouluikäiset ilmaiseksi. Tuotto Merijärven diakoniatyölle.

9.12. maanantaina klo 14 Kahvihetki palvelutalolla joulutunnelmissa, väri punainen

12.12. torstaina klo 18 seurakunnan joulujuhla seurakuntakodilla, puuro, joululauluja,terveisiä Korvatunturilta

17.12. tiistaina klo 17 jouluillallinen pappilassa, järj. seurakunnan diakoniatyö ja kunnan työllisyyspalvelut, joululauluja, vieras Korvatunturilta

18.12. keskiviikkona klo 14-17 pappilassa kahvitarjoilu, otamme vastaan samalla joululahjoituksia

Lahjoitettavaa

Tällä hetkellä diakoniatoimistolta löytyy jonkin verran lastenvaatteita.

Myös makaronia ja mysliä on hieman jäljellä syksyn eu-ruokajaosta.

kerho joka toinen maanantai klo 14 palvelutalolla, tervetuloa mukaan
Kahvihetki joka toinen maanantai klo 14 palvelutalolla, tule mukaan!
vt. diakoniatyöntekijä
Merijärven kappeliseurakunta