kädet, mukit

Apua ja tukea elämään

Diakonia on vierellä kulkemista. Kanssakulkijoita tarvitaan, kuuntelijaa ja tukea arjen keskellä ja varsinkin elämän haasteissa, suruissa ja käännekohdissa.  Seurakunnan työntekijän voit pyytää käymään kotona tai tavata toimistolla, tai jutella ihan vaikkapa vain puhelimessa.

Merijärven diakoniatyöntekijän tavoitat parhaiten alkuviikosta maanantaisin ja tiistaisin. Voit soittaa p. 044-7118631 tai jättää viestin. Diakoniatoimisto on pappilassa.

Merijärven diakoniatyön tapahtumat ovat toistaiseksi tauolla.

Yhteydenotot puhelimitse 044-7118631.

Yhteisvastuukeräykseen voit osallistua paikallisesti lahjoittamalla kaupan lippaaseen.

Ylivieskan seurakunnan yhteisvastuukeräyksen mobilepay-lahjoitusnumero on 20777.

Lahjoitettavaa

Tällä hetkellä diakoniatoimistolta löytyy jonkin verran lastenvaatteita.

kerho joka toinen maanantai klo 14 palvelutalolla, tervetuloa mukaan
Kahvihetki joka toinen maanantai klo 14 palvelutalolla, tule mukaan!
vt. diakoniatyöntekijä
Merijärven kappeliseurakunta
Vanhatie 20
86220 Merijärvi

Diakoniatoimikunta

Merijärven kappeliseurakunnan diakoniatoimikunnan jäseniä ovat Saara Saukko(pj), Eeva Kalapudas, Kaija Prittinen ja Piia Saukko.