kädet, mukit

Apua ja tukea elämään

Diakonia on vierellä kulkemista. Kanssakulkijoita tarvitaan, kuuntelijaa ja tukea arjen keskellä ja varsinkin elämän haasteissa, suruissa ja käännekohdissa.  Seurakunnan työntekijän voit pyytää käymään kotona tai tavata toimistolla, tai jutella ihan vaikkapa vain puhelimessa.

Merijärven diakoniatyöntekijän tavoitat parhaiten alkuviikosta maanantaisin ja tiistaisin. Voit soittaa p. 044-7118631 tai jättää viestin. Diakoniatoimisto on pappilassa.

Talven tapahtumia

20.1. Kahvihetki palvelutalolla klo 14. Aiheena kaikki värit.

2.2. Yhteisvastuun aloitussunnuntai

3.2. Kahvihetki palvelutalolla klo 14.

17.2. Kahvihetki palvelutalolla klo 14.

23.2. Laskiaisrieha seurakuntakodilla

Lahjoitettavaa

Tällä hetkellä diakoniatoimistolta löytyy jonkin verran lastenvaatteita.

Jääkiekkoluistimet koko 42.

kerho joka toinen maanantai klo 14 palvelutalolla, tervetuloa mukaan
Kahvihetki joka toinen maanantai klo 14 palvelutalolla, tule mukaan!
vt. diakoniatyöntekijä
Merijärven kappeliseurakunta
Vanhatie 20
86220 Merijärvi

Diakoniatoimikunta

Merijärven kappeliseurakunnan diakoniatoimikunnan jäseniä ovat Saara Saukko(pj), Eeva Kalapudas, Kaija Prittinen ja Piia Saukko.

Toimikunta kokoontuu muutaman kerran vuodessa suunnittelemaan tulevaa toimintaa diakonian saralla ja on myös usein mukana tilaisuuksissa avustamassa.