Seurakunnassa haluamme, että joulu saapuu jokaiselle.
Ylivieskassa vakituisesti asuvat vähävaraiset henkilöt voivat hakea jouluavustusta ruokaan  seurakuntamme diakonialta. Vuoden 2021 jouluavustushaku päättyy 26.11.2021.

Jouluavustusten haku vähävaraisille ylivieskalaisille 26.11.2021 mennessä

Jouluavustusta voi hakea ottamalla yhteyttä joko diakoniatyön päivystykseen tai suoraan diakoniatyöntekijään 26.11. mennessä.  Jokainen hakemus käsitellään erikseen ja avustus myönnetään harkinnalla taloudellisin ja sosiaalisin perustein, tarvittaessa yhteistyössä sosiaalitoimen kanssa.
 Jokaiselle ilmoitetaan päätös henkilökohtaisesti
15.12. 2021 mennessä.

Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti, ja tiedot rekisteröidään Ylivieskan seurakunnan diakonian asiakasrekisteriin.
Katso tästä rekisteriseloste

Lahjoitukset diakoniatyölle FI0855340520019047 Ylivieskan seurakunta vapaaehtoiset varat

Jouluruokailu työttömänä oleville ja vähävaraisille ylivieskalaisille
Pyhän Kolminaisuuden kirkon seurakuntasalissa
ti 21.12.2021.

Jouluruoka on tarjolla klo 14-18 välisenä aikana ja koronarajoitusten vuoksi
ruokailuun osallistutaan nyt ryhmittäin.

Ruokailuun ilmoittadutaan torstaihin 9.12. mennessä puhelimitse 044-7118628,
jolloin saat tiedon ajasta tulla ruokailemaan.

Ruokailu on maksuton.

Tilaisuuden yhteydessä mahdollista tutustua uuteen kotikirkkoomme !

Lämpimästi tervetuloa !

Diakoniatyö ottaa mielellään vastaan lahjoituksia, jotka jaetaan eteenpäin jouluksi. Pienikin lahjoitus voi olla iso ilo. Voit osallistua hyvän joulumielen jakamiseen tuomalla  lahjoituksesi (esimerkiksi kahvipaketin, konvehtirasian) Kirkolle ti-to klo 10-18 diakonian keräyskoriin.  Villasukille on erityisen suuri tarve. Toivomme lahjoitukset 1.12. mennessä, mutta jos et siihen ehtinyt, niin olethan yhteydessä diakoniatyöntekijöihin.

Diakoniatyön pöytään voi tuoda lahjoituksena villasukkia, lapasia, leivonnaisia ja arpajaispalkintoja. Leivonnaisissa täytyy olla lappu, jossa merkittynä ainesosat sekä päivämäärä jolloin leivottu. Lahjoituksia voi tuoda kirkolle ti-to klo 10-18 diakonian lahjoituskoriin, mutta leivonnaiset suoraan myyjäisiin diakonian pöytään 7.12. klo 14-15.
Kiitos kun olet mukana!

Terveystie 11, ovi D