Seurakunnassa haluamme, että joulu saapuu jokaiselle.
Ylivieskassa vakituisesti asuvat vähävaraiset henkilöt voivat hakea jouluavustusta ruokaan  seurakuntamme diakonialta. Vuoden 2022 jouluavustushaku päättyy 30.11.2022.

Jouluavustusten haku vähävaraisille ylivieskalaisille 30.11. mennessä diakoniatoimistosta

Jouluavustusta voi hakea ottamalla yhteyttä joko diakoniatyön päivystykseen tai suoraan diakoniatyöntekijään 30.11. mennessä.  Jokainen hakemus käsitellään erikseen ja avustus myönnetään harkinnalla taloudellisin ja sosiaalisin perustein, tarvittaessa yhteistyössä sosiaalitoimen kanssa.
 Jokaiselle ilmoitetaan päätös henkilökohtaisesti
15.12. 2022 mennessä.

Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti, ja tiedot rekisteröidään Ylivieskan seurakunnan diakonian asiakasrekisteriin.
Katso tästä rekisteriseloste

Jouluruokailu 21.12.2022 klo 16 ylivieskalaisille vähävaraisille, työttömille ja opiskelijoille.

Monessa ylivieskalaisessa kodissa mietitään selviytymistä tulevasta joulusta taloudellisen tilanteen heikentymisen vuoksi. Lahjoittamalla helpotat joulun valmisteluja ja tuot iloa vaikeuksien keskelle.

Seurakunnan diakoniatyö hankkii lahjoituksena tulleilla varoilla ruokalahjakortteja vähävaraisille henkilöille ja perheille. Lahjoitusvaroja käytetään joulun ja tulevan vuoden avustamiseen. Diakoniatyöntekijät arvioivat avun tarpeen ja toimittavat lahjakortin perille henkilökohtaisesti.

Joulukeräys koskee myös Merijärven kappeliseurakunnan alueella asuvia.
Lisätietoja diakoniatyöntekijä Satu Similä, 044-7118628, satu.simila@evl.fi

Diakoniatyö ottaa mielellään vastaan lahjoituksia, jotka jaetaan eteenpäin jouluksi. Pienikin lahjoitus voi olla iso ilo. Voit osallistua hyvän joulumielen jakamiseen tuomalla  lahjoituksesi ( kahvipaketin tai konvehtirasian) Kirkolle ma-pe klo 10-12 diakonian keräyskoriin.  Villasukille on erityisen suuri tarve. Toivomme lahjoitukset pe 2.12. mennessä, mutta jos et siihen ehtinyt, niin olethan yhteydessä diakoniatyöntekijöihin.

Voit hakea joululahjaa alle 18v lapsellesi sähköisellä lomakkeella osoitteesta:

https://link.webropol.com/s/jouluapu2022Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Haku viimeistään 24.11.

Ylivieskan Pelastakaa Lapset ry | Facebook

Terveystie 11, ovi D
84100 Ylivieska

Diakoniapäivystykseen 1.3.2022 alkaen ajanvarauksella. Ajanvaraus tiistaina, keskiviikkona ja torstaina klo 8.30-9.30. Voit myös jättää soittopyynnön tekstiviestillä tai WhatsApilla.

johtava diakoniatyöntekijä
Terveystie 11
84100 Ylivieska

Vanhustyö, omaishoitajat