Diakoniatyön jouluavustukset

Ylivieskassa vakituisesti asuvat vähävaraiset henkilöt voivat hakea jouluavustusta diakoniatyöltä täyttämällä jouluavustushakemuksen. 

Hakemuskaavakkeen voi saada soittamalla diakoniatyöntekijöille tai diakoniapäivystyksen kautta p. 044-7118670 ( ti, ke,to klo 8.30-9.30 ).     

   Diakoniatyö tekee jouluavustuksissa yhteistyötä Pohteen sosiaalipalveluiden kanssa,  koska apu pyritään kohdentamaan sitä eniten tarvitseville vähävaraisille henkilöille ja perheille. Hakemuksessa annetaan suostumus myös tähän yhteistyöhön. 

Jouluavustushakemukset palautetaan toimitalo Pietarin postilaatikkoon suljetussa kirjekuoressa pe 1.12.2023 mennessä.                                                             

 Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti ja myönnetään voimassa olevan avustuskäytännön mukaisesti. 

Myönnetyt avustukset toimitetaan henkilökohtaisesti sitä hakeneelle henkilölle. 

 

 

 

Jouluavustusta voi hakea ottamalla yhteyttä joko diakoniatyön päivystykseen tai suoraan diakoniatyöntekijään 1.12.2023 mennessä.  Jokainen hakemus käsitellään erikseen ja avustus myönnetään harkinnalla taloudellisin ja sosiaalisin perustein, tarvittaessa yhteistyössä sosiaalitoimen kanssa.
 

Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti, ja tiedot rekisteröidään Ylivieskan seurakunnan diakonian asiakasrekisteriin.
Katso tästä rekisteriseloste 

Lahjoittamalla joulukeräykseen Ylivieskassa ja Merijärvellä helpotat joulun valmisteluja ja tuot iloa vaikeuksien keskelle. 

Ylivieskan seurakunnan ja Merijärven kappeliseurakunnan diakoniatyö hankkii lahjoituksena tulleilla varoilla ruokalahjakortteja vähävaraisille henkilöille ja perheille.

Ota yhteyttä

Ylivieskan seurakunta
Terveystie 11, ovi D
84100 Ylivieska

Diakoniapäivystys toimii ajanvarauksella. Ajanvaraus tiistaina, keskiviikkona ja torstaina klo 8.30-9.30. Voit myös jättää soittopyynnön tekstiviestillä tai WhatsApilla, laitathan viestiin nimesi. Viestit luetaan ajanvarausaikana.

johtava diakoniatyöntekijä
Terveystie 11
84100 Ylivieska
vt. diakoniatyöntekijä, osa-aikainen
Ylivieskan seurakunta